Cellulose-isolatie als geluidsisolatie

Cellulose-isolatie is dé oplossing voor het eenvoudig isoleren van houten vloeren. Houten verdiepingsvloeren in met name jaren ’30 woningen zijn de oorzaak van veel geluidsoverlast. Cellulose-isolatie is de eenvoudigste oplossing voor het verbeteren van geluidsisolatie en het vergroten van uw woongenot.

Wesselink Isolatie is een betrokken familiebedrijf en specialist in het verwerken van cellulose-isolatie. Wij adviseren u graag en voeren de werkzaamheden met zorg uit. Cellulose-isolatie is een natuurlijk product en kan worden aangebracht via de vloer of het plafond, zonder dat hiervoor een complete verbouwing nodig is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan »

Voordelen van cellulose-isolatie

  • Dempt het klankkasteffect bij houten verdiepingsvloeren.
  • Kleine ingreep met een groot resultaat.
  • Naadloze isolatie door inblaastechniek; omsluit leidingen en obstakels
  • Isoleert twee kanten op; zowel thermisch als akoestisch.
  • Duurzaam, ecologisch en natuurvriendelijk.

Uw vloer of plafond isoleren

Cellulose vlokken worden onder hoge druk naadloos ingeblazen via gaten in uw vloer of via het plafond aan de onderzijde. De gaten worden daarna gedicht met een kurk en kunnen indien nodig afgewerkt worden. Hierdoor hoeft de vloer of het plafond niet gedemonteerd te worden en is er dus geen verbouwing nodig.

Cellulose vlokken worden ingeblazen met speciale inblaasapparatuur zodat er een homogene isolatielaag ontstaat met hoge densiteit. Vanuit onze cellulose inblaas wagen worden de vlokken via een slang naar uw woning getransporteerd. Doordat de bouwapparatuur buiten staat, kan de inrichting van uw kamer grotendeels blijven staan gedurende de werkzaamheden.

Het inblazen van cellulose-isolatie zorgt al snel voor een isolatieverbetering van tussen de 7 en 11 decibel (dB). De bestaande constructie en de reeds aangebrachte oplossingen bepalen het uiteindelijke resultaat van de verbetering.

Prijzen zijn afhankelijk van oppervlakte en dikte. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw situatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte bij ons aan.
Er wordt na het invullen zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Uw gegevens


Wat is cellulose-isolatie?

Cellulose-isolatie is een natuurlijke, ecologische en biobased oplossing: cellulose-vezels worden geproduceerd uit gerecycled krantenpapier. Toegevoegde minerale zouten (boraat zouten) beschermen tegen ongedierte, schimmels en verrotting en zorgen voor brandwering. Cellulose-isolatie is een internationaal beproefde en natuurlijke isolatieoplossing voor geluidsoverlast en daarnaast het thermisch isoleren van woningen. Het is dan ook een zeer goed en ecologisch alternatief voor glas- en steenwol. Weer weten? Bekijk de antwoorden op veel gestelde vragen over cellulose-isolatie of neem contact met ons op voor advies.

Wesselink Isolatie werkt met Isofloc cellulose-isolatie en is een erkende en gecertificeerde verwerker.

isofloc cellulose isolatie

Waarom Wesselink Isolatie?

Wesselink Isolatie is specialist in het verwerken van cellulose-isolatie en werkt met gecertificeerde vakmensen en geavanceerde apparatuur. Zo kunnen wij uw vloer of plafond isoleren zonder dat dit voor u een hele verbouwing is. De speciale inblaastechniek in combinatie met een zeer hoge densiteit cellulose-isolatie en onze ruime ervaring, zorgen voor het beste resultaat.

Cellulose-isolatie in vloer of plafond, isoleren van vloer en plafond tegen geluidsoverlast en warme verlies.

Cellulose isoleert ook thermisch

Cellulose-isolatie isoleert ook thermisch. Door uw plafond te isoleren met cellulose-isolatie blijft warmte in de desbetreffende woonlaag. Doordat de warmte niet kan wegvloeien via het plafond voorkomt u onnodig energieverbruik bij een entagewoning of een eengezinswoning. Zo stookt u niet voor uw bovenburen of verwarmd u niet continu uw slaapkamers. U voorkomt zo hoog energieverbruik en bespaart op uw stookkosten.

Cellulose weert ongedierteCellulose is ongediert-bestendig

Cellulose-isolatie bestaat uit een uniek mengsel van gerecycled papier en mineralen zouten. De zouten zorgen ervoor dat ongedierte zoals muizen niets van het materiaal moeten hebben. Plafonds en vloeren gevuld met cellulose-isolatie zijn dan ook ongedierte-vrij.

Wat klanten van ons vinden

Wij kunnen vertellen wie we zijn, maar we laten liever onze opdrachtgevers aan het woord via klantenvertellen.nl. Bekijk ook de projecten waar wij eerder een oplossing hebben geleverd.


Een greep uit onze cellulose projecten:

Quellijnstraat

Amsterdam

Aan de Quellijnstraat in Amsterdam isoleerden we het plafond van een...

Lees meer »

mei 2017

Beestenmarkt

Leiden

Aan de Beestenmarkt in Leiden isoleerden we het plafond van een...

Lees meer »

mei 2017

Jan Evertsenstraat

Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam isoleerden we het plafond van...

Lees meer »

mei 2017

De Clercqstraat

Amsterdam

De Clercqstraat in Amsterdam heeft er een nieuwe bewoner bij die...

Lees meer »

mei 2017

Dintelstraat

Amsterdam

Aan de Dintelstraat in Amsterdam isoleerden we het plafond van een...

Lees meer »

mei 2017

Striensestraat

Rosmalen

Aan de Striensestraat in Rosmalen isoleerden we de houten...

Lees meer »

mei 2017

Riouwstraat

Den Haag

Aan de Riouwstraat in Den Haag isoleerden we een prachtig ornamenten...

Lees meer »

april 2017

Peperstraat

Amsterdam

Aan de Peperstraat in Amsterdam isoleerden we het complete plafond...

Lees meer »

april 2017