Duurzaam & ecologisch isoleren

Wesselink Isolatie is slagvaardig en gericht op de toekomst. Daarom werken wij zoveel mogelijk met ecologische en duurzame materialen. Cellulose-isolatie, houtvezel isolatie en schelpen isolatie zijn goede voorbeelden van biobased en ecologische isolatiematerialen. Ook isolatieplaten van Homatherm zijn een milieuvriendelijk en ecologisch alternatief voor glaswol en steenwol en worden door ons veelvuldig gebruikt.

Naast onze thermische isolatie oplossingen denken wij bij het monteren van geluidsisolatie ook aan het milieu. Wij gebruiken voor ontkoppeling natuurrubber en vilt en voor onze zwevende dekvloeren een gerecycled product of matten op basis van cocosvezels. Ook isolatiematten op basis van schapenwol of vlas behoren tot de mogelijkheden.

Hoe werken wij aan een betere toekomst?

  • We maken zoveel als mogelijk gebruik van ecologische isolatiematerialen.
  • We scheiden reststoffen die vrij komen bij onze werkzaamheden.
  • We plannen efficiënt waardoor brandstofverbruik minimaal is.
  • We ontwikkelen en zijn continu opzoek naar natuurvriendelijke alternatieven.

Enkele ecologische isolatie-oplossingen:

Isocell_trans_uitsnede

Cellulose-isolatie

Cellulose-isolatie is een natuurlijke oplossing: Cellulosevezels worden geproduceerd uit gerecycled krantenpapier. Cellulose-isolatie heeft het internationaal gewaardeerde Natureplus keurmerk.

Cellulose-isolatie »

Steico_trans_uitsnede

Houtvezel isolatie

Houtvezelisolatie is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor reguliere isolatiematerialen als steen- en glaswol. Daarnaast heeft het uitstekende bouwfysische eigenschappen en een gunstige prijs.

Houtvezel isolatie »

schelpen_trans_uitsnede

Schelpen isolatie

Schelpisolatie is een 100% natuurlijk product gemaakt van gewassen schelpen. Door de goede eigenschappen zijn schelpen het natuurvriendelijke en duurzame alternatief om de kruipruimte te isoleren.

Kruipruimte isolatie »

Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel online een offerte bij ons aan.
Er wordt na het invullen zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

    Uw gegevens
    Hoe wij met uw gegevens omgaan