Geluidsisolatie Rotterdam

Geluidsoverlast van buren of de omgeving komt steeds meer voor in Rotterdam. Wesselink Isolatie is specialist op het gebied van geluidsisolatie en helpt u graag met een passende oplossing.

Vrijblijvende offerte aanvragen » Bekijk onze oplossingen »

Geluidsisolatie Rotterdam

Rotterdam wordt steeds groter er drukker. Met die drukte stijgt 0ok de geluidsoverlast van buren of de omgeving. Goede geluidsisolatie biedt gelukkig uitkomst. Wesselink Isolatie is specialist op het gebied van geluidsisolatie van woningen en bedrijfspanden en helpt u graag met een oplossing. In Rotterdam en omgeving hebben we inmiddels veel ervaring met het isoleren van plafonds, vloeren en muren.

Houten verdiepingsvloer zijn bijvoorbeeld eenvoudig en snel te isoleren met cellulose-isolatie. Maar ook het plaatsen van vrijdragende plafonds, zwevende dekvloeren of akoestische voorzetwanden doen wij regelmatig in Rotterdam. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat. Wij denken graag met u mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan »

Voordelen geluidsisolatie

 • Meer rust, stilte en privacy in huis of op kantoor.
 • Verdiepingsvloer vaak binnen één dag geïsoleerd.
 • Geluidsisolatie isoleert óók warmte.
 • Duurzaam isoleren met ecologische en biobased materialen.
 • Profiteer nu van het lage btw-tarief op isolatiewerkzaamheden!

 

Plafondisolatie in Rotterdam

 

Een plafond is op verschillende wijzen te isoleren met geluidsisolatie. De meest voorkomende manieren zijn het vullen van de houten verdiepingsvloer met cellulose-isolatie en het monteren van een vrijdragend (trillingsvrij) plafond. Cellulose-isolatie is een eenvoudige ingreep waarbij geen vergaande verbouwing nodig is. De cellulose-vezels worden via enkele gaten in de loze ruimte van de bestaande vloer geblazen. Dit geeft de vloer meer massa om geluid te absorberen en gaat het klankkasteffect van de holle vloer tegen. Bij een vrijdragend plafond zijn de werkzaamheden ingrijpender, maar hier staat tegenover dat deze oplossing uiteindelijk betere geluidsisolatie biedt. Onder het bestaande plafond wordt een nieuw verzwaard plafond geplaatst dat trillingsvrij komt te hangen. Tussen het oude plafond en het nieuwe plafond wordt vervolgens cellulose-isolatie geblazen voor maximaal resultaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan » Meer over plafondisolatie »

Installatie vrijdragend akoestisch plafond Rotterdam

Vloerisolatie in Rotterdam

 

Ook vloeren kunnen op meerdere wijzen worden geïsoleerd met geluidsisolatie. De meest eenvoudige ingreep is het aanbrengen van cellulose-isolatie in de houten verdiepingsvloer. Bij meer overlast of betonnen verdiepingsvloeren biedt een zwevende dekvloer uitkomst. Bij cellulose-isolatie wordt de loze ruimte in de vloer gevuld met met een dikke isolatielaag. Deze methode wordt ook gebruikt als plafondisolatie, maar hierbij gebeurt het aanbrengen via enkele gaten in de vloer in plaats van het plafond. Bekijk de video om een idee te krijgen hoe wij de werkzaamheden uitvoeren. Een zwevende dekvloer bestaat uit een speciale ondervloer met meerdere lagen. Hierdoor wordt een trillingsvrije (zwevende) vloer gecreëerd die geluid uitstekend weet te dempen. Boven op deze zwevende vloer kan vervolgens elke gewenste vloer gelegd worden zoals een parketvloer, een PVC, laminaat of tapijt. Zwevende dekvloeren worden als mogelijk toegepast in combinatie met cellulose-isolatie voor maximaal resultaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan » Meer over vloerisolatie »


Muurisolatie in Rotterdam

 

Niet elke wand of muur is dik genoeg om geluid goed te kunnen stoppen. Geluidsoverlast van de buren of een gehorig huis is dan het gevolg. Met een speciaal voorzetwand systeem kunnen wij de geluidsisolatie van muren sterk verbeteren. Een akoestische voorzetwand is een extra wand die trillingsvrij tegen een bestaande muur of wand wordt geplaatst. Deze wand heeft veel massa en bevat hoogwaardige geluidsisolatie. De dikte van de wand wordt aangepast aan uw woonsituatie, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Bestaande stopcontacten of andere aansluiting kunnen naar wens worden overgezet in de nieuwe wand. Daarbij is het eindresultaat is niet te onderscheiden van een normale muur. Voor minder erge overlast is ook het verzwaren van de huidige muur een optie. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan » Meer over muurisolatie »

Muurisolatie, akoestische voorzetwand, geluidsisolatie Rotterdam

Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte bij ons aan.
Er wordt na het invullen zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

  Uw gegevens
  Hoe wij met uw gegevens omgaan

  Een greep uit onze geluidsisolatie projecten in Rotterdam en omstreken:

  Avenue Concordia

  Rotterdam

  Aan de Avenue Concordia brengt Wesselink Isolatie een zwevende...

  Lees meer »

  juni 2020

  Zwaerdecroonstraat

  Rotterdam

  In Rotterdam zijn ze ook (nog) te vinden; originele...

  Lees meer »

  oktober 2019

  Annastraat

  Delft

  Aan de Annastraat in Delft plaatst Wesselink Isolatie een akoestische...

  Lees meer »

  september 2018

  Paetsstraat

  Rotterdam

  Aan de Paetsstraat in Rotterdam brachten we plafondisolatie aan als...

  Lees meer »

  december 2017

  Oude Delft

  Delft

  Aan de Oude Delft in Delft pasten we plafondisolatie toe in een...

  Lees meer »

  oktober 2017

  Nieuwe Haven

  Schiedam

  Aan de Nieuwe Haven in Schiedam isoleerden we een houten...

  Lees meer »

  september 2017

  Snellinckstraat

  Rotterdam

  Aan de Snellinckstraat in Rotterdam isoleerden we de bestaande houten...

  Lees meer »

  juni 2017

  Rochussenstraat

  Rotterdam

  Aan de Rochussenstraat in Rotterdam isoleerden we een uniek...

  Lees meer »

  juni 2017