Geen energielabel? Lagere huurprijs

Vanaf januari 2013 kunnen huurders minder huur gaan betalen als de huurwoning geen energielabel heeft. Bij een nieuw contract moet de verhuurder over een energielabel beschikken. De huurder mag tien procent minder huur gaan betalen zolang er geen label is.
Verhuurders moeten sinds januari 2008 volgens de wet een energielabel voor de huurwoning hebben. Het label geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Toch is er een kans dat u als huurder nog nooit een energielabel in uw woning heeft gezien. Slechts twee van de zeven miljoen woningen heeft namelijk zo’n label. Negentig procent van die twee miljoen is een huurwoning. Het merendeel daarvan is een sociale huurwoning. Veel particuliere verhuurders moeten dus nog een energielabel aanschaffen, willen ze geen huur mislopen bij het ingaan van een nieuw contract.(Bron: www.energielabel.nl)


Cellulose-isolatie is bewezen een zeer duurzame oplossing om uw huis te isoleren. Kijk verder op onze site voor meer informatie over dit milieuvriendelijke en duurzame isolatiemateriaal. Voor verdere vragen of een offerte kunt u altijd contact opnemen met Wesselink Isolatie B.V. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Tags bij dit artikel:Over Wesselink Isolatie

Wesselink Isolatie is gespecialiseerd in geluidsisolatie en thermische isolatie. Wij werken voor particulieren, aannemers en professionele opdrachtgevers en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen. Wesselink Isolatie is een jong, betrokken en slagvaardig bedrijf. Onze missie is om op een eerlijke, open manier uw woon- en isolatiewensen te realiseren.

Categoriën

Tags

AmsterdamBehandelkamersBespaarfondsBesparingBioBodemisolatieBrochureBTWBusCellulose Isolatiecirculair isolerenDakisolatieDen HaagEnergiebespaarfondsEnergielabelsEnergieneutraalgeluidGeluidlabelGeluidshinderGeluidsisolatieGevelisolatieGlaswolGratishoutvezelisolatieHuisartsenIsoflocIsolatieIsolerenKortingmuurisolatieMuziekstudioNieuwsPraktijkruimtesPrivacyPurschuimsamenwerkenSchelpen isolatieSchipholSteenwolSubsidieThermische IsolatieVloerisolatie