Thermische isolatie subsidie overheid

Geld lenen voor isolatie wordt aantrekkelijker

Minister Stef Blok van Wonen en Rijksdienst heeft beloofd te gaan proberen de Energiebespaarlening aantrekkelijker te maken. Deze uitspraak deed hij afgelopen week in de Tweede Kamer nadat bleek dat de lening amper wordt gebrukt. Van de 5000 leningen die dit jaar beschikbaar waren bleken er in september slechts 398 aangevraagd.

De Energiebespaarlening die begin 2014 werd geïntroduceerd, is bedoelt om huiseigenaren de mogelijkheid te geven om goedkoop geld te lenen voor het isoleren van hun woning. Dit om energiebesparing te stimuleren. Minister Stef Blok gaat nu kijken of de regels eenvoudiger kunnen en het rentepercentage omlaag kan.

(Bron: PZC)Over Wesselink Isolatie

Wesselink Isolatie is gespecialiseerd in geluidsisolatie en thermische isolatie. Wij werken voor particulieren, aannemers en professionele opdrachtgevers en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen. Wesselink Isolatie is een jong, betrokken en slagvaardig bedrijf. Onze missie is om op een eerlijke, open manier uw woon- en isolatiewensen te realiseren.

Categori├źn

Tags

AmsterdamBehandelkamersBespaarfondsBesparingBioBodemisolatieBrochureBTWBusCellulose Isolatiecirculair isolerenDakisolatieDen HaagEnergiebespaarfondsEnergielabelsEnergieneutraalgeluidGeluidlabelGeluidshinderGeluidsisolatieGevelisolatieGlaswolGratishoutvezelisolatieHuisartsenIsoflocIsolatieIsolerenKortingmuurisolatieMuziekstudioNieuwsPraktijkruimtesPrivacyPurschuimsamenwerkenSchelpen isolatieSchipholSteenwolSubsidieThermische IsolatieVloerisolatie