Krachtiger inblaasmachine in gebruik

Wesselink Isolatie heeft een nieuwe inblaasmachine in gebruik genomen. Het gaat om de X-floc EM365, de zwaarste uit de 300-serie. Pierre van Isoproc – de leverancier – liep een dagje mee bij de ingebruikname.

De ins- en outs van de EM365
‘De EM365 is uitgerust met een motor-aangedreven turbine, in plaats van ventilatoren. Dit betekent dat hij cellulose, houtvezel en andere minerale vezels krachtiger inblaast. Het is alsof er nu drie van de motoren in de andere machines in één machine zitten. Dat maakt het inblazen van bijvoorbeeld grote houtskeletbouwwoningen een stuk gemakkelijker. Met de krukas aangedreven breker, kunnen nu ook grote balen vezels vermalen worden. Al met al is het een bijzondere machine, die ervoor zorgt dat we gemakkelijker en effectiever minerale vezels, houtvezel en cellulose inblazen’, aldus Oscar Wesselink.

Training on-the-job
De vaklieden van Wesselink Isolatie zijn ervaren en deskundig in het inblazen van isolatiemateriaal zoals minerale vezels, houtvezel en cellulose. Daarom liep Pierre de eerste dag van ingebruikname even mee; het is toch een andere machine. Pierre heeft de werking, het onderhoud, hoe je storingen verhelpt en uiteraard de bediening van de nieuwe machine toegelicht. Het was even wennen, maar de vaklieden zijn tevreden met deze upgrade. De machine is krachtiger waarmee je het aanpakken van grotere projecten eenvoudiger wordt.

Bent u architect, projectontwikkelaar of eigenaar van een (toekomstige) nieuwbouw houtskeletbouw woning? En bent u op zoek naar een samenwerkingspartner op het gebied van milieuvriendelijke, professionele isolatie? Bel of mail Wesselink Isolatie!

Tags bij dit artikel:Over Wesselink Isolatie

Wesselink Isolatie is gespecialiseerd in geluidsisolatie en thermische isolatie. Wij werken voor particulieren, aannemers en professionele opdrachtgevers en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen. Wesselink Isolatie is een jong, betrokken en slagvaardig bedrijf. Onze missie is om op een eerlijke, open manier uw woon- en isolatiewensen te realiseren.

Categoriën

Tags

AmsterdamBehandelkamersBespaarfondsBesparingBioBodemisolatieBrochureBTWBusCellulose Isolatiecirculair isolerenDakisolatieDen HaagEnergiebespaarfondsEnergielabelsEnergieneutraalgeluidGeluidlabelGeluidshinderGeluidsisolatieGevelisolatieGlaswolGratishoutvezelisolatieHuisartsenIsoflocIsolatieIsolerenKortingmuurisolatieMuziekstudioNieuwsPraktijkruimtesPrivacyPurschuimsamenwerkenSchelpen isolatieSchipholSteenwolSubsidieThermische IsolatieVloerisolatie