Subsidie dakisolatie Den Haag

Gaat u het dak van uw woning isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente Den Haag.Door goede isolatie van uw woning kunt u besparen op uw energieverbruik en uw wooncomfort verbeteren. Als u minder energie verbruikt is er minder CO2 uitstoot en draagt u bij aan een schoner milieu. Omdat de gemeente in 2040 klimaatneutraal wil zijn, wil ze particuliere huiseigenaren stimuleren zelf maatregelen te nemen om hun woning energiezuiniger en toekomstbestendiger te maken. Dakisolatie is een van die maatregelen.Voor de aanleg van een dakisolatie kunt u € 20 per vierkante meter subsidie krijgen, met een maximum van 70% van de daadwerkelijke kosten.Particuliere huiseigenaren, Vereniging van Eigenaren of particuliere verhuurders kunnen de subsidie aanvragen. De subsidie geldt voor woningen van voor 1985, woningen van na 1985 zijn meestal al voorzien van een goede isolatie.U kunt uw aanvragen indienen voor 1 november 2014. Is de subsidiepot eerder leeg? Dan kunt u geen subsidie meer aanvragen. De subsidie wordt na de werkzaamheden verstrekt.


Cellulose-isolatie is bewezen een zeer duurzame oplossing om uw huis te isoleren. Kijk verder op onze site voor meer informatie over dit milieuvriendelijke en duurzame isolatiemateriaal. Voor verdere vragen of een offerte kunt u altijd contact opnemen met Wesselink Isolatie B.V. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Tags bij dit artikel:Over Wesselink Isolatie

Wesselink Isolatie is gespecialiseerd in geluidsisolatie en thermische isolatie. Wij werken voor particulieren, aannemers en professionele opdrachtgevers en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen. Wesselink Isolatie is een jong, betrokken en slagvaardig bedrijf. Onze missie is om op een eerlijke, open manier uw woon- en isolatiewensen te realiseren.

Categoriën

Tags

AmsterdamBehandelkamersBespaarfondsBesparingBioBodemisolatieBrochureBTWBusCellulose Isolatiecirculair isolerenDakisolatieDen HaagEnergiebespaarfondsEnergielabelsEnergieneutraalgeluidGeluidlabelGeluidshinderGeluidsisolatieGevelisolatieGlaswolGratishoutvezelisolatieHuisartsenIsoflocIsolatieIsolerenKortingmuurisolatieMuziekstudioNieuwsPraktijkruimtesPrivacyPurschuimsamenwerkenSchelpen isolatieSchipholSteenwolSubsidieThermische IsolatieVloerisolatie