Subsidie woningisolatie Amsterdam

De Gemeente Amsterdam heeft het initiatief genomen om subsidie te geven op woningisolatie. Amsterdammers met een eigen huis die besluiten te investeren in woningisolatie kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage van de gemeente. Dit meldt de gemeente op haar website.

Amsterdammers met een koopwoning kunnen vanaf 14 mei 2013 uur tot en met 16 december 2013 subsidie aanvragen voor het isolerenvan hun eigen woning. De einddatum zou kunnen vervroegen, want “op=op” aldus de Gemeente. U kunt subsidie aanvragen voor dak-, vloer- en gevelisolatie en voor dubbel glas.

De subsidie wordt toegekend op volgorde van binnenkomst van de online aanvragen via www.amsterdam.nl/woningisolatie

Voorwaarden toekenning:

  • U bent particuliere eigenaar en bewoner van een woning in Amsterdam.
  • U woont in een bestaande woning die is opgeleverd vóór 2002.
  • U vraagt eerst offertes op en meldt u dan pas aan voor subsidie.
  • Na ontvangst van de beschikking tekent u de offerte en geeft u opdracht tot uitvoering.
  • U rondt binnen 26 weken de subsidieprocedure af.
  • De subsidie bedraagt maximaal 15% van de totale investering.
  • De subsidie is minimaal € 500,- en maximaal € 5.000,- per eigenaar-bewoner

(bron: website Gemeente Amsterdam, 8 maart 2013)


Cellulose-isolatie is bewezen een zeer duurzame oplossing om uw huis te isoleren. Kijk verder op onze site voor meer informatie over dit milieuvriendelijke en duurzame isolatiemateriaal. Voor verdere vragen of een offerte kunt u altijd contact opnemen met Wesselink Isolatie B.V. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Tags bij dit artikel:Over Wesselink Isolatie

Wesselink Isolatie is gespecialiseerd in geluidsisolatie en thermische isolatie. Wij werken voor particulieren, aannemers en professionele opdrachtgevers en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen. Wesselink Isolatie is een jong, betrokken en slagvaardig bedrijf. Onze missie is om op een eerlijke, open manier uw woon- en isolatiewensen te realiseren.

Categoriën

Tags

AmsterdamBehandelkamersBespaarfondsBesparingBioBodemisolatieBrochureBTWBusCellulose Isolatiecirculair isolerenDakisolatieDen HaagEnergiebespaarfondsEnergielabelsEnergieneutraalgeluidGeluidlabelGeluidshinderGeluidsisolatieGevelisolatieGlaswolGratishoutvezelisolatieHuisartsenIsoflocIsolatieIsolerenKortingmuurisolatieMuziekstudioNieuwsPraktijkruimtesPrivacyPurschuimsamenwerkenSchelpen isolatieSchipholSteenwolSubsidieThermische IsolatieVloerisolatie