Over Wesselink Isolatie B.V.

Wesselink Isolatie B.V. is gespecialiseerd in geluidsisolatie en thermische isolatie van voornamelijk vooroorlogse woningen. De traditionele jaren ’30 woning is hierbij het meest sprekende voorbeeld. Daarnaast isoleren wij ook vloeren, plafonds, muren, gevels en daken in na-oorlogse woningen en bedrijfspanden en zijn we een gecertificeerd cellulose-isolatie vakbedrijf. Ook zijn we gecertificeerde verwerken van Knauf Supafil Timber Frame. Wij voeren projecten uit voor particulieren, bedrijven en instellingen, maar ook als onderaannemer voor professionals zoals aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Wesselink Isolatie is een familiebedrijf dat is opgezet door twee broers. Samen met een team van ervaren medewerkers en vaklieden voeren wij de werkzaamheden zorgvuldig en deskundig voor u uit.

Onze missie
Onze missie is om u op een eerlijke, betrouwbare en open manier te helpen met het realiseren van uw isolatiewensen. Daarnaast werken wij met ecologische isolatiematerialen, zoals cellulose-isolatie, houtvezelisolatie en schelpenisolatie. Dit zijn producten die hun waarde al ruimschoots bewezen hebben en bijdragen aan een gezondere toekomst.

Meer weten of kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Kantoor en distributiecentrum Wesselink Isolatie

Contactinformatie

Wesselink Isolatie B.V.
Molenkade 59
1115 AC Duivendrecht
T: 020 752 68 08
E: info@wesselinkisolatie.nl

Waarom kiezen voor Wesselink Isolatie?

Isolatiespecialist

In 2008 startten wij met het aannemen van grote en kleinere verbouwwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren en hebben vervolgens de stap genomen om ons te specialiseren in geluidisolatie en thermische isolatie. Door onze bouwkundige achtergrond zijn wij in staat uw specifieke situatie goed te beoordelen op dat wat nodig is om uw wooncomfort te verbeteren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het efficiënt isoleren met cellulose-isolatie, een innovatief isolatiemateriaal dat kan worden ingeblazen in bestaande constructies zoals vloeren en plafonds.

Onafhankelijk

Als onafhankelijke aanbieder en verwerker van isolatieproducten hebben wij ervaring met vele merken en systemen. Hierdoor zijn we in staat om altijd op een eerlijke wijze het best passende isolatieproduct voor uw project en situatie te adviseren. Wij werken onder andere met topmerken als Isofloc, Knauf Supafil, ISOPROC i3, Homatherm, Akoestikon, Pro Clima, Steico, Nevima, SIGA en vele andere topmerken.

Dealer en Groothandel webshop

Naast het uitvoeren van isolatie werkzaamheden zijn wij ook dealer en groothandel in isolatieproducten. Hierdoor kopen wij groot in en kunnen zo tegen scherpe tarieven leveren. Wij werken o.a. met de merken Homatherm, Isofloc, i3 cellulose-isolatie, Pro Clima, Siga en Steico en ontwikkelden daarnaast hoogwaardige producten op het gebied van geluidsisolatie. Deze merken en producten zijn terug te vinden in onze groothandel webshop.

Naar de Groothandel »

Duurzaam & milieuvriendelijk isoleren

Bij het isoleren van uw woning kunt u de bewuste keuze maken dit met duurzame, biobased en milieuvriendelijke materialen te doen. Dit is fijn voor het milieu, maar ook voor uw woongenot omdat u afziet van isolatiematerialen die irriteren of giftig zijn bij de verwerking.

Wesselink Isolatie heeft deze keuze al voor u gemaakt, omdat we voornamelijk isoleren met materialen als cellulose-isolatie of Knauf Supafil. Waar cellulose vlokken gemaakt zijn van gerecycled papier, is Supafil voor 80% vervaardigd uit gerecycled glas. Hierdoor is voor beide producten de footprint veel kleiner dan bijvoorbeeld steenwol. Daarnaast werken wel veel met biobased isolatiematerialen van o.a. Homatherm, zoals FlexCL of HoutFlex in plaats van mineralen isolatieplaten.

Certificeringen

SBB erkend leerbedrijf

Wesselink Isolatie is een erkend SBB leerbedrijf.

Meer met Minder Energie

Wesselink Isolatie is aangesloten bij Meer Met Minder Energie.

VCA

Medewerkers van Wesselink Isolatie hebben een VCA diploma.

Gecertificeerde verwerker van Isofloc cellulose-isolatie

Isofloc Cellulose-isolatie

Wesselink Isolatie is een erkende verwerker van Isofloc cellulose-isolatie.

Knauf Supafil Timberframe

Wesselink Isolatie is een gecertificeerde verwerker van Knauf Supafil Timberframe.


Werken bij Wesselink Isolatie

Wesselink isolatie is vaak op zoek naar gemotiveerde vaklieden. Ben jij een enthousiaste vakman en zou je graag bij Wesselink Isolatie willen werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@wesselinkisolatie.nl.