Project: Jacob Hop Erf

  • januari 2018 |

    Warder

Een huis bouwen, is een huis isoleren. De aannemer bouwt, Wesselink Isolatie adviseert en isoleert. In dit geval een huis aan de Jacob Hop Erf in Warder. Dit project is een goed voorbeeld van samenwerking met een aannemer, waarbij we beiden onze expertise hebben ingezet voor een mooi en comfortabel eindresultaat. Als isolatiespecialist heeft Wesselink Isolatie alle isolatie geleverd en aangebracht.

Een huis wordt 24/7 blootgesteld aan de elementen. Bescherming tegen neerslag, wind, koude en warmte is dan ook belangrijk. Tegelijkertijd dienen het huis en hun bewoners goed te kunnen ademen. Een goede isolatie behaalt beide doelen en draagt bij aan een prettig leefklimaat.

De basis van de constructie bestaat uit een houten skelet. Hieromheen heeft Wesselink Isolatie een dik pakket aan thermisch en akoestisch isolatiemateriaal aangebracht. De houtvezel UD Protectplaten van Homatherm aan de buitenzijde onderbreken de koudebrug van de balken. De houtvezelplaten, ingeblazen cellulose-vlokken aan de binnenzijde en de Solitex Fronta Penta-folie van Pro-Clima, zorgen samen voor een dampopen isolatiepakket. De dampopen folie is zwart, zodat niet alle isolatiemateriaal zichtbaar is. De folie maakt het geheel dus ook nog esthetisch verantwoord.

Bent u ook op zoek naar een totaaloplossing voor isolatie van een woning of bedrijfspand? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Meer weten over muur- vloer- of dakisolatie? Bekijk dan de vloerisolatie, gevelisolatie of dakisolatie pagina’s, of de antwoorden op veel gestelde vragen.

Vergelijkbare projecten

Café ter Brugge Overtoom

Café ter Brugge aan de Overtoom

Amsterdam

In voormalig Café ter Brugge aan de Overtoom in Amsterdam komt een...

Lees meer »

maart 2018

Dakisolatie cellulose-isolatie

Rodenrijseweg

Berkel en Rodenrijs

Aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs isoleert Wesselink...

Lees meer »


Cellulose isolatie totaalrenovatie

Boulevard Heuvelink

Arnhem

De voormalige Passementfabriek uit 1875 in Arnhem wordt omgetoverd...

Lees meer »

februari 2018

Akoestische voorzetwand

Heijkooplaan

Breukelen

Wenst u ook meer privacy in uw bedrijfsruimte? In een bedrijfsruimte...

Lees meer »

februari 2018

Merellaan

Capelle a/d IJssel

In Capelle a/d IJssel isoleerden we de vliering van een typische,...

Lees meer »

februari 2018

Isoleren plafond met geluidsisolatie Bachstraat Amsterdam

Bachstraat

Amsterdam

Aan de Bachstraat in Amsterdam isoleerden we het plafond van een...

Lees meer »

december 2017