Project: Jacob Hop Erf

  • januari 2018 |

    Warder

Een huis bouwen, is een huis isoleren. De aannemer bouwt, Wesselink Isolatie adviseert en isoleert. In dit geval een huis aan de Jacob Hop Erf in Warder. Dit project is een goed voorbeeld van samenwerking met een aannemer, waarbij we beiden onze expertise hebben ingezet voor een mooi en comfortabel eindresultaat. Als isolatiespecialist heeft Wesselink Isolatie alle isolatie geleverd en aangebracht.

Een huis wordt 24/7 blootgesteld aan de elementen. Bescherming tegen neerslag, wind, koude en warmte is dan ook belangrijk. Tegelijkertijd dienen het huis en hun bewoners goed te kunnen ademen. Een goede isolatie behaalt beide doelen en draagt bij aan een prettig leefklimaat.

De basis van de constructie bestaat uit een houten skelet. Hieromheen heeft Wesselink Isolatie een dik pakket aan thermisch en akoestisch isolatiemateriaal aangebracht. De houtvezel UD Protectplaten van Homatherm aan de buitenzijde onderbreken de koudebrug van de balken. De houtvezelplaten, ingeblazen cellulose-vlokken aan de binnenzijde en de Solitex Fronta Penta-folie van Pro-Clima, zorgen samen voor een dampopen isolatiepakket. De dampopen folie is zwart, zodat niet alle isolatiemateriaal zichtbaar is. De folie maakt het geheel dus ook nog esthetisch verantwoord.

Bent u ook op zoek naar een totaaloplossing voor isolatie van een woning of bedrijfspand? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Meer weten over muur- vloer- of dakisolatie? Bekijk dan de vloerisolatie, gevelisolatie of dakisolatie pagina’s, of de antwoorden op veel gestelde vragen.

Vergelijkbare projecten

Piccolo

Zaadam

Aan de Piccolo in Zaandam heeft Wesselink Isolatie cellulosevezels in...

Lees meer »


Akoestische voorzetwand Leidschendam

Zaagmolenstraat

Leidschendam

In de Zaagmolenstraat in Leidschendam heeft Wesselink Isolatie een...

Lees meer »

mei 2018

Contactgeluid akoestische isolatie

Rijksstraatweg

Duivendrecht

Aan de Rijksstraatweg in Duivendrecht is een zwevende dekvloer...

Lees meer »

mei 2018

Cellulose vloerisolatie

Otterstraat

Utrecht

Aan de Otterstraat in Utrecht heeft Wesselink Isolatie als...

Lees meer »

april 2018

Cellulose-isolatie verdiepingsvloer zolder

Boorsmastraat

Katwijk

In het oude centrum in Katwijk heeft Wesselink Isolatie de...

Lees meer »


Inblazen houtvezel dakisolatie

Terp

Wiuwert

Aan de Terp in Wiuwert heeft Wesselink Isolatie samen met een...

Lees meer »