Thermische isolatie

Een goed geïsoleerd huis met thermische isolatie is niet alleen comfortabeler, het scheelt ook aanmerkelijk in de stookkosten. Als eigenaar van een (oudere) woning bepaalt u zelf wat u aan energiebesparing wilt doen. Zo is een opwaardering naar het energielabel A een lucratieve investering, die zich op termijn zal terugverdienen. Door het fors stijgen van de energieprijzen is deze terugverdientijd ingekort tot slechts enkele jaren. Daarnaast wordt de woning meer waard en staat deze minder lang te koop.

Door thermische isolatie aan te brengen in de gehele woning of bijvoorbeeld alleen het dak of de gevel, bespaart u enorm op uw energiegebruik. In de zomer blijft uw woning koeler terwijl in de winter de warmte beter blijft hangen. Dit zorgt niet alleen voor een prettig binnenklimaat, maar ook voor een forse besparing in uw energiekosten.

Waarom uw woning thermisch isoleren?

  • Meer wooncomfort & minder stookkosten.
  • Een hoger energielabel is een waardestijging van uw woning.
  • Vaak de meest lucratieve investering in uw woning.
  • Profiteer van het lage btw-tarief op isolatiewerkzaamheden!

Dakisolatie

Het aanbrengen van thermische isolatie in het dak zoals de duurzame en Biobased cellulose-isolatie.

Gevelisolatie

Het aanbrengen van gevelisolatie in de vorm van een thermisch isolerende laag aan de binnen- of buitenzijde van de gevel.

Kruipruimte isolatie

Bij kruipruimte isolatie wordt de bodem van de kruipruimte geïsoleerd met bijvoorbeeld schelpenisolatie. Zo dringt kou en vocht minder makkelijk door naar de beganegrond vloer.

Duurzaam & milieuvriendelijk isoleren

Bij het thermisch isoleren van uw woning kunt u de bewuste keuze maken dit met duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke materialen te doen. Dit is fijn voor het milieu, maar ook voor uw woongenot omdat u afziet van isolatiematerialen die irriteren of giftig zijn bij de verwerking.

Wesselink Isolatie heeft deze keuze al voor u gemaakt, omdat we bij thermische isolatie voornamelijk werken met cellulose-isolatie. Dit duurzame isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled krantenpapier dat geheel onschadelijke is voor u, uw omgeving en tijdens de productie veel minder energie heeft gevergd dan bijvoorbeeld glas- of steenwol. Door het toevoegen van minerale zouten is het materiaal zeer brandveilig, bestand tegen vocht, schimmels en ongedierte. Voor u en ons een ideale keuze.

Hoe isoleren wij?

Isoleren en het na-isoleren van bestaande woningen is een technische en specialistische aangelegenheid. Wij bieden u doeltreffende oplossingen met oog voor de bouwfysische situatie en de bouwkundige detaillering van uw woning. Kortom, we leveren altijd maatwerk zodat u het beste isolatie resultaat kunt verwachten.

EPN Maatadvies

Heeft u een EPN Maatwerkadvies laten opstellen door een daarvoor gecertificeerd bureau? Wij kunnen aan de hand van dit rapport een prijsopgave voor u opstellen en de werkzaamheden uitvoeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel online een offerte bij ons aan.
Er wordt na het invullen zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Uw gegevens
Hoe wij met uw gegevens omgaan

Een greep uit onze thermische isolatie projecten:

Tesselschadestraat

Amsterdam

Wonen in oud pand in Amsterdam, dichtbij het centrum én met een mooi...

Lees meer »

augustus 2019

Kerkdijk

Westbroek

Opnieuw heeft Wesselink Isolatie mogen bijdragen aan de bouw van een...

Lees meer »

juli 2019

Gasthuislaan

Amersfoort

Aan de Gasthuislaan in Amersfoort heeft Wesselink Isolatie opnieuw...

Lees meer »

juli 2019

Oosterwold

Almere

In Oosterwold, Almere isoleert Wesselink Isolatie de gevels van één...

Lees meer »

juni 2019

Westkanaalweg

Ter Aar

Een aannemer die gespecialiseerd is in duurzaam bouwen, levert...

Lees meer »

mei 2019

Kaasjeskruidstraat

Amsterdam

Aan de Kaasjeskruidstraat in Amsterdam Noord wordt een bijzonder huis...

Lees meer »

april 2019