Kruipruimte isolatie met schelpen

Bodemisolatie met schelpen zorgt voor energiebesparing en een gezonder en prettiger woonklimaat. Door het duurzame en ecologische isolatiemateriaal aan te brengen in de kruipruimte, stijgt vocht namelijk niet op naar de begane grondvloer en krijgen schimmels geen kans. Uiteraard dringt ook kou minder makkelijk door de schelpen laag heen wat zorgt voor een betere warmte isolatie.

Schelpenisolatie is een duurzaam, 100% milieuvriendelijk en ecologisch isolatieproduct dat op verantwoorde wijze gewonnen wordt uit de natuur. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan »

Voordelen schelpenisolatie

  • Gaat vocht en condensvorming tegen én behoudt warmte.
  • Toepasbaar in minimaal geventileerde kruipruimtes.
  • Weert schimmels, pissebedden en zilvervisjes
  • 100% blijvende werking, betrouwbaar ongeacht de omstandigheden.
  • Aan te brengen binnen een dag en direct resultaat.

Wat is schelpenisolatie?

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens heeft last van vocht in hun kruipruimte. Dit zorgt voor schimmelvorming, ongedierte en een koude vloer. Een veel voorkomende oorzaak zijn hoge waterstanden. Bovendien ligt in veel kruipruimtes een laag zand. Door de capillaire werking hiervan wordt vocht omhoog gezogen. Het vocht verdampt en condenseert vervolgens tegen uw vloer, die koud en vochtig wordt. Hierdoor wordt uw huis ook vochtig en kil, een plek waar huismijt en schimmels goed gedijen. Daarbij is vocht de grootste vijand van ieder gebouw. Het verkort de levensduur van veel constructies.

Door het aanbrengen van een laag isolerende schelpen voorkomt u deze problemen en creëert u een prettig binnenklimaat. Het aanbrengen kan vaak in één dag en heeft direct een blijvend resultaat. Daarnaast is deze ecologische vorm van kruipruimte isolatie ongevaarlijk voor mens en milieu.
Meer weten of advies? Neem dan direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kruipruimte isolatie met schelpen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte bij ons aan. Er wordt na het invullen zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

    Uw gegevens
    Hoe wij met uw gegevens omgaan